bokavika_mynd_4.jpg

Bókaprát 2. partur

Elin Michelsen greiðir frá.

Vit hoyra um bókina - Vanvarði

 

Aðrir partar

við Elsubeth M Fossádal

um bókina EIn eydnufluga

Beintu E Danielsen greiðir frá.

Vit hoyra um søgur um fløgg

Páll Nolsøe greiðir frá.

Vit hoyra um bókina Magnus Heinason hetja ella brotsmaður

Silja Aldudóttirgreiðir frá

Vit hoyra um bókina Ódjór

Turið Kjølbro greiðir frá kanningini av lesivanum hjá børnum.

Í Barnaútvarpinum hesa vikuna hoyra vit um tað at lesa. Hví skulu vit lesa? Hesa ferð fer Turið Kjølbro at greiða frá kanningini av lesivanum hjá børnum, sum var gjørd seinast í 2017 og fyrst í 2018. Eisini siga børn sína hugsan um tað at lesa. Ein mamma sigur eisini, at hon lesur fyri børnum sínum.

Rigmor Dam greiðir frá

Í Barnaútvarpinum hesa vikuna hoyra vit um tað at lesa. Hví skulu vit lesa? Hesa ferð greiðir Rigmor Dam frá átøkum, sum eru sett í verk. Eisini siga børn sína hugsan um tað at lesa. Ein mamma sigur eisini, at hon lesur fyri børnum sínum.

Hans Jón, skúlastjóri og Hanne, bókavørður, greiða frá.

Í Barnaútvarpinum hesa vikuna hoyra vit um tað at lesa. Hví skulu vit lesa? Hans Jón, skúlastjóri greiðir frá. Vit eru eisini á Býarbókasavninum, har Hanne, sum er bókavørður, sigur okkum, hvat børnini lesa. Børnini siga sína hugsan og vit spyrja ein pápa, um hann lesur fyri børnum sínum.

Niels Jákup Thomsen, stjóri á Bókadeild Føroya Lærarafelags og Rachel Helmsdal, rithøvundi, greiða frá

Í Barnaútvarpinum hesa vikuna hoyra vit um tað at lesa. Hví skulu vit lesa? Vit vitja Bókadeild Føroya Lærarafelags og hoyra um bókaklubban. Rachel Helmsdal skrivar bøkur, og hon sigur sína hugsan um tað at lesa og skriva. Børnini siga sína hugsan og vit spyrja ein pápa, um hann lesur fyri barni sínum.

Gitte Klein og Turið Kjølbro greiða frá

Í Barnaútvarpinum hesa vikuna hoyra vit um tað at lesa. Hví skulu vit lesa? Vit fara at lurta eftir Gitte Klein, sum ofta heldur fyrilestur um tað at lesa. Og so er 10 ára føðingardagur hjá krabbabókunum - Turið Kjølbro greiðir frá.