Mín gløggi vinur 2. partur

/var/www/kvf/sites/all/themes/bootstrap_subtheme/entity_render/node--vit_utvarp.tema.tpl.php
Mín gløggi vinur 2. partur
24-09-2020

barnaútvarpinum hesa ferð eru vit í Klaksvík. Vit fara at vitja Steintór Rasmussen. Hann hevur gjørt fleiri vælkendar sangir og hevur givið fleiri bøkur út. Tvær bøkur eru fyri kotrum komnar út og tað eru bøkurnar Tvøri og Tvassa og Mín Gløggi vinur. Eydna J Steinberg, hevur teknað sera flottu myndirnar. Í sendingini hesa ferð fara vit at hoyra um bókina - Mín Gløggi vinur.
Hetta eru søgur og krimigátur, har øll familjan sleppur at royna seg. Ein hugfangandi og lærurík bók hjá føroyskum børnum, sum ikki vilja lata seg lumpa ella lokka.
Tær 77 krimisøgurnar fylgja álmanakkanum og eru ein livandi lýsing av tí nógva og spennandi, sum hendir her í Føroyum.
Eydna J. Steinberg hevur teknað eina sera gátufulla barnaverð. Og bókin er hugtakandi uppsett við fjølbroyttum søgum og gátum og svari aftast í bókini. Steintór Ramsussen greiðir frá, tí hann hevur skrivað og funnið uppá