vit_submenu_uv

morugota.jpg

Fortreð hjá vikarinum, 1. partur

Vit eru aftur í Mórugøtu. Heystferian er liðug, og Kenneth og Katja skulu aftur í skúla. Kenneth hevur brúkt næstan alla heystferiuna við at spæla Fortnite. Vikarurin heldur, at tey ungu í dag hyggja alt for nógv í skerm. Tá vikarurin var lítil, plagdi hann at gera fortreð. Og so fekk Jón eitt hugskot.

Jákup Veyhe leggur til rættis.

 

Aðrir partar

Kenneth hevði fingið nógv skúlating fyri, tí hann hevði sagt vikarinum ímóti. Tað angraði hann. Jón hevði eitt hugskot, og tað var ikki bara eitthvørt hugskot. Jón ætlaði at gera fortreð heima hjá vikarinum.

Jákup Veyhe leggur til rættis. 

Kenneth, Katja, Rebekka og Jón eru farin heim til vikarin at gera fortreð. Men tað gekk ikki so gott, sum tey ætlaðu.

Jákup Veyhe leggur til rættis. 

Nú vóru góð ráð dýr. Vikarurin lá í einari spikbalju og venaði seg. Tey fýra gera av, at vikarurin má til læknan, og tað er sanniliga ikki bara sum at siga tað.

Jákup Veyhe leggur til rættis. 

Tey fýra koma við vikarinum á sjúkrahúsið, og tey royna at fáa vikarin úr bilinum og inn í sjúkrahúsið. Vikarurin er púrasta í ørviti, men til endans fáa tey onkran at hjálpa vikarinum. Og trýrt tú, alt endar við føroyskum dansi á sjúkrahúsinum.

Jákup Veyhe leggur til rættis.