fortnite_5_mynd.jpg

Fortnite 3. partur

Kathrina Lindenskov Holm, sálarfrøðingur greiðir frá. Eisini siga børn sína hugsan.

Fortnite er sera vælkent og vælumtókt telduspæl, sum børn í øllum aldri í Føroyum spæla. Tey spæla Fortnite á telefon, playstation og teldu. Fortnite hevur 12 ára aldursmark. Kathrina Lindenskov Holm, sálarfrøðingur fer at greiða frá. Eisini siga børn sína hugsan.

 

Aðrir partar

Bogi Mikkelsen og børn siga sína hugsan um Fortnite

Fortnite er sera vælkent og vælumtókt telduspæl, sum børn í øllum aldri í Føroyum spæla. Tey spæla Fortnite á telefon, playstation og teldu. Fortnite hevur 12 ára aldursmark. Vit vilja hoyra meira um spælið og hesa ferð fer Bogi Mikkelsen, sum gongur í 9.flokki at greiða frá. Eisini siga børn sína hugsan um spælið.

Um vælumtókta telduspælið

Fortnite er sera vælkent og vælumtókt telduspæl, sum børn í øllum aldri í Føroyum spæla. Tey spæla Fortnite á telefon, playstation og teldu. Fortnite hevur 12 ára aldursmark.Hesa ferð fara vit ein túr við mikrofonini inn í flokkar at spyrja, hvussu nógv spæla Fortnite. Eisini eru vit í einum barnagarði, og har spæla tey eisini Fortnite. Vit spyrja námsfrøðing um málburðurin er broyttur seinastu tíðina. Børn siga sína hugsan um Fortnite.

Jan Ziskasen greiðir frá og børn siga sína hugsan.

Fortnite er sera vælkent og vælumtókt telduspæl, sum børn í øllum aldri í Føroyum spæla. Tey spæla Fortnite á telefon, playstation og teldu. Fortnite hevur 12 ára aldursmark. Jan Ziskasen, sum er stjóri á Føroya Tele og heldur fyrilestur um tøkni, fer at greiða frá. Eisini siga børn sína hugsan.

Elin Michelsen, greiðir frá og børn siga sína hugsan

Fortnite er sera vælkent og vælumtókt telduspæl, sum børn í øllum aldri í Føroyum spæla. Tey spæla Fortnite á telefon, playstation og teldu. Fortnite hevur 12 ára aldursmark. Elin Michelsen, sum er foreldur og heldur fyrilestur um børn og internet, fer hesa ferð at greiða frá. Eisini siga børn sína hugsan.