untitled.png

Barnaútvarp í 60 ár - 2. sending

Fimm sendingar um 60 ár

Vit hátíðarhalda Barnaútvarpið, tí tað hevur verið til í 60 ár. Erling Isholm, søgufrøðingur greiðir frá fyrstu tíðini, tá ið Barnaútvarpið byrjaði, hvussu var tað tá? Hvat spældu børnini tá? Ein fyrrverandi smádrongur kemur á vitjan, og hann eitur Rudolf Joensen. Hvørjum lurtaði hann eftir í barnaútvarpinum?

 

Aðrir partar

Fimm sendingar um 60 ár

Vit hátíðarhalda Barnaútvarpið, tí tað hevur verið til í 60 ár. Erling Isholm, søgufrøðingur greiðir frá tíðini, hvørjar hava yrvirskriftirnar verið og hvat hevur eyðmerkt seinastu sjey árini. Eisini greiða børn og ung frá, hvat tey minnast frá barnaútvarpinum.

Fimm sendingar um 60 ár

Vit hátíðarhalda Barnaútvarpið, tí tað hevur verið til í 60 ár. Erling Isholm, søgufrøðingur greiðir frá 80´unum. Hvussu var tað tá? Hvat spældu børnini tá? Vit tosa við eina fyrrverandi smágentu, og hon eitur Rigmor Dam. Hvat minnist hon frá Barnaútvarpinum?

Fimm sendingar um 60 ár

Vit hátíðarhalda Barnaútvarpið, tí tað hevur verið til í 60 ár. Erling Isholm, søgufrøðingur greiðir frá fyrstu tíðini, tá ið Barnaútvarpið byrjaði, hvussu var tað tá? Hvat spældu børnini tá? Ein fyrrverandi smádrongur kemur á vitjan, og hann eitur Heðin Mortensen, hann var 11 ára gamal, tá ið útvarpið varð sett á stovn. Hvat minnist hann?

Fimm sendingar um 60 ár

Vit hátíðarhalda Barnaútvarpið, tí tað hevur verið til í 60 ár. Erling Isholm, søgufrøðingur greiðir frá fyrstu tíðini, tá ið Barnaútvarpið byrjaði, hvussu var tað tá? Hvat spældu børnini tá? Ein fyrrverandi smádrongur kemur á vitjan, og hann eitur Svein Magnason. Hvat minnist hann frá Barnaútvarpinum?